Skip to content

Vragenlijst afstudeerproject Communicatie & Multimediadesign

rolstoel

Rick van de Sande en Rick Marcelissen hopen dit jaar af te studeren voor de opleiding Communicatie & Multimediadesign. Met hun afstudeeropdracht richten ze zich op mensen met een lichamelijke beperking. Om uiteindelijk tot hun definitieve onderwerp te komen, willen ze ter voorbereiding zoveel mogelijk input ophalen bij mensen met een lichamelijke beperking. Hiervoor hebben ze een vragenlijst opgesteld. Fijn als deze door zoveel mogelijk mensen in gevuld kan worden. Hieronder lichten zij de vragenlijst kort toe:

Hey! Dit jaar studeren Rick Marcelissen en ik (Rick van de Sande) af aan de opleiding Communicatie en Multimedia Design. We voeren een eigen opdracht uit met als doel door ontwerp een steentje bij te dragen aan het levensgemak/levensvreugde van mensen met een lichamelijke beperking. Het is een grote maatschappelijke uitdaging en het is daarom ontzettend belangrijk om met veel mensen te spreken.
Daarom zijn we op zoek naar hulp: Heb je een lichamelijke beperking, sta je dichtbij iemand met een lichamelijke beperking, weet je er veel van of juist helemaal niks? Mooi, dan kun je ons helpen! Vul onze vragenlijst in op: https://forms.gle/aHqQDMA3m7WJ77Yi9 (Afhankelijk van je antwoorden duurt deze ongeveer 3 tot 12 minuten.)
Wil je meer weten, heb je een vraag of wil je ons helpen? Mail dan naar rrwwsand@avans.nl of bel naar +31 6 19 34 32 56
Dankjewel!
Mochten er ontoegankelijkheden in deze tekst zitten, laat het me dan vooral weten!

Rick en Rick houden tijdens hun afstudeeropdracht een blog bij over hun proces. Deze is te volgen via: into-invalid.virtume.nl.