Skip to content

Oogvereniging viert 10-jarig bestaan met Oogdag op 13 mei

logo OOgvereniging Brabant

De Oogvereniging nodigt u uit voor een oogverblindende Brabantse Oogdag op zaterdag 13 mei 2023 ter ere van het 10-jarig bestaan van de landelijke Oogvereniging:

“Op deze zaterdag informeren we iedereen die een visuele beperking heeft (mogelijk in combinatie met een auditieve beperking). We richten ons op jongeren en ook op ouderen, die visuele problemen kunnen gaan ervaren met het klimmen der jaren. Een mooie gelegenheid om lotgenoten en mensen in hun directe omgeving te ontmoeten en te leren wat er allemaal mogelijk is als je gezichtsvermogen je in de steek laat.

Het kan ook lastig zijn voor goed zienden, om zich te verplaatsen in de wereld van mensen die slechter of niets zien. Wilt u hier meer van te weten komen? Dan is deze dag ook iets voor u!

Gedurende de dag zijn er diverse lezingen, presentaties en workshops waarvoor u zich kunt opgeven. Daarnaast is er ook een informatie markt en een ontspannende 10 minuten stoelmassage gedurende de hele dag beschikbaar. In bijgaande link vindt u meer informatie: Brabantse Oogdag | Facebook. Een hele dag ben je dus onder de pannen met daarbij ook een heerlijke lunch.

Voor deze dag vragen we aan onze leden €12,50 per persoon en aan niet-leden van de Oogvereniging €17,50 per persoon. Indien u een begeleider meeneemt betaalt deze hetzelfde bedrag als wat u betaalt.

Aanmelden kunt u door een mail te sturen: brabant@oogvereniging.nl. Vermeldt hierin uw naam en woonplaats en uw gemaakte keuzes in het programma. Of u belt met 06-453 789 77 (Marieke Kooijmans). Indien er sprake is van allergieën en/of dieetwensen, geeft u dat dan ook door? Doe dit vóór 30 april.

Deelnamekosten kunt u overmaken op NL15 RABO 0131 9388 94 t.n.v. Oogvereniging Nederland o.v.v. Oogdag en uw naam en woonplaats.
Let op: uw deelname is pas definitief na uw betaling. De eerste 100 aanmelders krijgen een leuke goodiebag mee naar huis.

Bent u er ook bij? Wij kijken uit naar uw komst!

Zaterdag 13 mei bij Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2 te Tilburg. Vanaf 10 uur zijn de deuren voor u geopend. De dag afsluiting vindt plaats rond 16.15 uur en dit belooft iets spectaculairs te worden! (Taxi bestellen 16.45 u )

Met een Brabantse houdoe en tot ziens namens comité Oogdag”