Skip to content

Even voorstellen: Jennifer

Mijn naam is Jennifer en ik ben hier sinds kort vrijwilliger. In eerste instantie ben ik vrijwilliger geworden omdat ik graag mijn steentje wilde bijdragen aan de maatschappij. Ik heb al verschillende voorlichtingen gegeven over hoe het is om te leven met een lichamelijke beperking en daar hield ik een positief gevoel aan over. Bij Toegankelijk Tilburg kan ik ook meer voorlichting gaan geven en kijken of ik op het gebied van communicatie wat meer kan gaan doen. Ik vind het fijn dat ik mezelf zo toch nuttig kan maken en dat de medewerkers van kantoor met mij meedenken in mijn belastbaarheid en energie-level. En het belangrijkste: ze kijken naar mij als Jennifer en wat ik kan in plaats van naar mijn beperking en wat ik niet (meer) kan.

Bovendien heb ik er ook nog eens een hoop leuke mensen bijgekregen om af en toe gezellig mee te borrelen: win/win dus!

Lijkt het jou ook leuk/fijn om een steentje bij te dragen aan de maatschappij? Loop of rol dan ook eens binnen bij Toegankelijk Tilburg, want nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom!