Skip to content

Vacature Projectleider Communicatie & Toegankelijkheid

rolstoel

Gezocht:
Projectleider Communicatie & Toegankelijkheid (20 – 24 uur)

Samen werken aan een Toegankelijk Tilburg
Een Tilburg voor iedereen, dat is waar Toegankelijk Tilburg voor staat. Samen bepalen we wat er nodig is om de stad toegankelijk te maken voor mensen met én zonder beperking. We halen behoeften op bij de Tilburger, zitten aan tafel bij de gemeente en zoeken de verbinding tussen de stad en haar inwoners.
We leggen graag legt de focus op wat wél kan. Met deze positieve insteek laten we zien dat mensen met een beperking meedoen in de samenleving. We zijn benaderbaar, stimuleren het nadenken over toegankelijkheid en laten zien dat er vaak weinig nodig is om ook voor mensen met een beperking toegankelijk te zijn.
Bij Toegankelijk Tilburg geloven we in de kracht van het collectief. Wij geloven dat we samen de grootste impact kunnen maken. Onze community is niet alleen een plek voor Tilburgers met een beperking, we zetten de deur graag open voor bezoekers, vrijwilligers en bedrijven om samen te werken aan een toegankelijke toekomst.

Jouw kwaliteiten en eigenschappen
De projectleider Communicatie & Toegankelijkheid die we voor ogen hebben, is daadkrachtig, creatief en proactief.  Je onderschrijft onze missie en hebt affiniteit met onze doelgroep. Je vindt het leuk om de stad te prikkelen om aan de slag te gaan met de toegankelijkheid van Tilburg en bent in staat om verbinding te maken met vrijwilligers, gemeente, ondernemers en andere partijen in de stad.

Wat we verder denken nodig te hebben

 • Je hebt een vlotte pen en schrijft makkelijk artikelen op Social Media of de website, maar draait ook je hand niet om voor een visiedocument of inhoudelijke rapportage.
 • Je bent gewend met het werken met verschillende Social Media-platforms en het beheren van websites (WordPress).
 • Je bent gewend met het werken met vrijwilligers en bent in staat om werkgroepen aan te sturen.
 • Je kunt de belangen van onze doelgroep op een constructieve wijze voor het voetlicht brengen.
 • Basiskennis over toegankelijkheid is een pré.
 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding of hebt aantoonbare werkervaringen in een vergelijkbare functie
 • Bij aanstelling vragen we je een VOG-verklaring te overleggen.


Wat bieden wij jou

 • Een klein en gezellig team
 • Een gedreven en enthousiaste groep vrijwilligers
 • CAO Sociaal werk en pensioenfonds PFZW
 • Inschaling in salarisschaal 8 (€3035 – €4323) op basis van een fulltime dienstverband.

Interesse of meer informatie

Ben jij die gedreven projectleider die ons gezellige team wil komen versterken, stuur dan je motivatiebrief inclusief CV voor 15 september aan francis.meulendijks@toegankelijktilburg.nl.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagochtend 25 september 2023.

Voor meer informatie over de vacature kunt je contact opnemen met Francis Meulendijks, directeur Toegankelijk Tilburg, francis.meulendijks@toegankelijktilburg.nl of 06-17757991.